Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Glebers väg med omnejd i Påarp utan vatten på lördag kl 9-16

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2014 08:00 CET

I samband med VA-arbete måste NSVA tyvärr stänga av vattnet till kunder runt Glebers väg i Påarp lördag 20 december mellan kl 9-16.

Berörda adresser: Glebers väg 1-11, Agronomgatan 1-8, Ekebergavägen 1-14, Mullbärsgatan 2-8 (jämna nummer), Lokföraregatan 14-24.

NSVA uppmanar berörda kunder att tappa upp vatten för eget behov denna tid och ber om överseende med de problem avstängningen orsakar. För dem som behöver kommer det även att finnas möjlighet att hämta vatten vid Glebers väg 14.

- Avstängningen är en del av det pågående arbetet med att bygga om vatten- och avloppsledningar i området, säger Marlene Hylander, projektledare på NSVA. Om det är någon som har speciella behov av vatten denna tid, vänligen kontakta oss på tel 010-490 97 00.

Berörda fastigheter får även separat information om vattenavstängningen.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Det är helt ofarligt. Om detta händer spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se