Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Lägre vattentryck i Påarp och Mörarp natten mellan 14/9- 15/9

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2017 12:24 CEST

Natten mellan torsdagen den 14/9 och fredagen den 15/9 kommer det att utföras ett elarbete på dricksvattenanläggningen i Påarp. Boende i Påarp och Mörarp kommer att ha lägre vattentryck än vanligt medan arbetet pågår, vissa kan även bli utan vatten.

Arbetet påbörjas klockan 23.00 på torsdagskvällen och beräknas vara klart två timmar senare, klockan 01.00 på fredagen. Boende i Påarp och Mörarp kommer att ha lägre tryck än vanligt, det kan även bli så att man är utan vatten medan arbetet pågår.

Arbetet utförs nattetid för att påverka kunderna så lite som möjligt. NSVA beklagar de eventuella problem som arbetet kan medföra. Berörda kunder informeras via vykort och SMS.

Vid speciella behov av vatten går det bra att ringa NSVAs Kundservice på telefon 010- 490 97 00.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.