Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ulf Thysell tillträder som ny VD för NSVA den 1 oktober

Ulf Thysell tillträder som ny VD för Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) den 1 oktober.  Han ersätter då Jan Kluge, som på konsultbasis varit interim VD sedan etableringen av bolaget påbörjades i februari 2009.

Ulf Thysell kommer närmast från VA SYD där han varit chef för avdelningen Ledningsnät. Han är ett välkänt namn i VA-branschen, bland annat som medlem i Svenskt Vatten Utvecklings kommitté (som jobbar med finansiering av utvecklingsprojekt inom VA i Sverige). Han har även varit ordförande för Svenskt Vattens Rörnätskommitté under många år.

Ulf Thysell är 37 år, bor i Eslövs kommun och har läst till civilingenjör inom Väg- och Vatten vid Lunds Tekniska Högskola. Tidigare har han bland annat arbetat som enhetschef på VA-verket i Malmö.

– Det ska bli spännande att fortsätta utveckla NSVA, som efter en omfattande etablerings- och utvecklingsfas nu mer övergår i en konsolideringsfas, säger NSVAs vd Ulf Thysell.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) ansvarar för drift, underhåll och utveckling av VA-anläggningarna i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Verksamheten omfattar vattenproduktion och distribution, avledning av dagvatten, avledning och behandling av spillvatten, samt omhändertagande av vid reningen avskilt slam. Läs mer på www.nsva.se

Kontakter

Andreas Eriksson

Andreas Eriksson

Presskontakt Chef Kundnära tjänster 010-495 87 89
Anna Troedsson

Anna Troedsson

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-495 87 32
Maria Wallentin

Maria Wallentin

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-495 87 43
Ebba Eberhard (f.d. Bergholm Cohen)

Ebba Eberhard (f.d. Bergholm Cohen)

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-490 97 49

Relaterat innehåll

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg