Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i samband med ledningsarbete i Rammsjö 27/8

Pressmeddelande   •   Aug 22, 2013 08:15 CEST

I samband med att NSVA anlägger ytterligare en dricksvattenledning till Torekovsområdet kommer vattnet att stängas av för boende i delar av Rammsjö i Båstad kommun tisdag 27 augusti kl 8-15.

Vattenavstängningen berör ett 30-tal fastigheter på Jeppas Lellas väg, Byavägen och Rammsjövägen. NSVA rekommenderar att berörda tappar upp vatten för eget behov innan vattenavstängningen. Berörda fastigheter är informerade.

För dem som behöver vatten under avstängningen finns detta att hämta på Byavägen 81.

Mer information om arbetet finns på www.nsva.se/va-projekt.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildats ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se