Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning runt brandstationen i centrala Båstad natten mellan tisdag och onsdag

Pressmeddelande   •   Feb 03, 2015 11:45 CET

I samband med VA-arbete måste NSVA tyvärr stänga av vattnet till kunder runt brandstationen på Ängelholmsvägen i Båstad från tisdag 3 februari kl 23 till onsdag 4 februari cirka kl 05.

Adresser som berörs är: Ängelholmsvägen 19-40, Hindbärsvägen, delar av Karstorpsvägen, Liden, Bivägen, Köpmansgatan mellan Liden och Fridhemsgatan, Tennisvägen 27-31, Christian II:s Väg samt eventuellt närliggande adresser.

NSVA uppmanar kunder i området att tappa upp vatten för eget behov under natten och ber om överseende med de problem detta eventuellt orsakar.

För dem som behöver vatten kommer det att finnas en vattentank vid brandstationen. Medtag eget kärl för påfyllnad.

- Arbetet utförs nattetid för att påverka berörda kunder så lite som möjligt, säger Lenn Oscarsson, arbetsledare Rörnät på NSVA. Om det är någon som har speciella behov av vatten denna tid, vänligen kontakta oss på tel 010-490 97 00.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Det är helt ofarligt. Om detta händer spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se