Gå direkt till innehåll
Sämre tryck i Hyllinge

Nyhet -

Sämre tryck i Hyllinge

I samband med ett VA-arbete kommer fastigheterna i Hyllinge med närmsta omnejd att få sämre tryck i kranarna. Några fastigheter kommer att bli helt utan vatten. Arbetet beräknas pågå tisdagen den 10 december till onsdagen den 11 december mellan klockan 21-06.

Berörda fastighetsägare kommer att aviseras via vykort. De fastighetsägare som blir helt utan vatten får ett separat utskick. Vi försöker även nå ut via sms till berörda. Observera: fastighetsägare ansvarar för att informera eventuella hyresgäster.

- Vi ber om överseende med olägenheten och uppmanar de boende att hushålla med den begränsade tillgången till vatten och att tappa upp vatten för eget behov innan arbetet påbörjas, säger Greger Persson, VA-ingenjör, NSVA.

Vid särskilda behov av vatten vänligen kontakta NSVA på tel 010-490 97 00.

När vattnet kommer tillbaka efter att ha varit avstängt kan det uppstå luft i ledningarna och missfärgat vatten. Detta är ofarligt, med undvik att diska och tvätta. Spola kallvatten i alla kranar till dess att vattnet är klart igen.

Kontaktperson: Greger Persson, VA-ingenjör, NSVA. Tel: 010-495 87 58. E-post: greger.persson@nsva.se 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Andreas Eriksson

Andreas Eriksson

Presskontakt Chef Kundnära tjänster 010-495 87 89
Anna Troedsson

Anna Troedsson

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-495 87 32
Maria Wallentin

Maria Wallentin

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-495 87 43
Ebba Eberhard (f.d. Bergholm Cohen)

Ebba Eberhard (f.d. Bergholm Cohen)

Presskontakt Kommunikatör Intern och extern kommunikation, pressfrågor, sociala medier. 010-490 97 49

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg