Gå direkt till innehåll
Årlig spolning av huvudvattenledningarna i Helsingborgs kommun

Pressmeddelande -

Årlig spolning av huvudvattenledningarna i Helsingborgs kommun

Spolning av huvudvattenledningar i Helsingborgs kommun vardagar kl 8-16. Vi startar onsdag 12/10 i Rydebäck och fortsätter sedan norrut områdesvis. Totalt beräknas spolningen pågå under tio veckor.

Spolningen följer ett schema och målsättningen är att genomföra en årlig planerad spolning av samtliga huvudvattenledningar i alla kommuner inom NSVA.

-Medan spolningsarbetet pågår i ditt närområde kan det bli tillfälligt dåligt vattentryck, men i övrigt väntas det inte påverka våra kunder, säger Dejan Tucakov, VA-ingenjör på avdelning Rörnät NSVA.

Ämnen

Taggar

Regioner


OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.

Presskontakt

Dejan Tucakov

Dejan Tucakov

VA-ingenjör NSVA Rörnät 010-495 87 14