Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Inget vatten i delar av Påarp på lördag 28/11

Pressmeddelande   •   Nov 25, 2015 08:00 CET

I samband med ett VA-arbete på Glebers väg i Påarp kommer ett trettiotal kunder på närliggande adresser att vara utan vatten på lördag mellan kl 08:00-16:00. För exakta adresser vänligen läs mer på http://www.nsva.se/driftinformation/

NSVA uppmanar kunder i området att tappa upp vatten för eget behov under fredagskvällen och ber om överseende med de problem detta eventuellt orsakar. Vatten finns även att hämta vid Påarps skola.

Arbetet utförs på en lördag för att inte Påarps skola ska bli utan vatten en vardag. Om det är någon som har speciella behov av vatten denna tid, vänligen kontakta oss på tel 010-490 97 00.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Det är helt ofarligt. Om detta händer spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

Mer information:

Magnus Norin, arbetsledare, Avdelning Rörnät NSVA, e-post: magnus.norin@nsva.se  

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.