Gå direkt till innehåll
Bor du i en 1,5-plans villa i Påarp, Bårslöv, Gantofta, Mörarp eller Vallåkra med omnejd har du ett lägre tryck än vanligt tills vattenläckan är lagad.
Bor du i en 1,5-plans villa i Påarp, Bårslöv, Gantofta, Mörarp eller Vallåkra med omnejd har du ett lägre tryck än vanligt tills vattenläckan är lagad.

Pressmeddelande -

Lägre vattentryck medan läcka lagas på huvudledning mot Påarp

Den vattenläcka som inträffade i går på en huvudledning mot Påarp kommer att åtgärdas i dag. Under tiden kommer det att vara dåligt tryck i Påarp, Bårslöv, Gantofta, Mörarp och Vallåkra med omnejd.

Det dåliga trycket betyder att du kan duscha på bottenvåningen men inte på ovanvåningen om du bor i ett 1,5-plans hus. Var sparsam med vattnet så långt det är möjligt så att det räcker till alla.

Arbetet beräknas vara klart mot kvällen.

Ämnen

Taggar

Regioner


OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.

Presskontakt

Magnus Norin

Magnus Norin

Gruppchef, avdelning Rörnät, NSVA 010-490 98 52

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg