Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

NSVA deltar på Skånedagarna 3–4 september

Pressmeddelande   •   Sep 01, 2011 14:28 CEST

3–4 september är det dags för Skånedagarna på Bosjökloster vid Höör. Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) deltar tillsammans med två av sina ägarkommuner Helsingborgs stad och Bjuvs kommun, som en del av respektive kommuns miljötält.

På Skånedagarna kommer NSVA på ett lekfullt sätt lära barnen vad man får slänga i en toalett - och inte. Tyvärr är det inte alltid rätt saker som hamnar i toaletten och det är ett bekymmer både för vår verksamhet på NSVA och för miljön.

Musik, marknad och tävlingar

Skånedagarna är fulla  av aktiviteter. Det blir matmarknad, tävlingar och konsthantverk. Erik Saade uppträder och Måns Zelmerlöw prisas som årets skåning. 

Välkommen att besöka NSVA i kommundelen på Skånedagarna!

Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) ansvarar för drift, underhåll och utveckling av VA-anläggningarna i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Verksamheten omfattar vattenproduktion och distribution, avledning av dagvatten, avledning och behandling av spillvatten, samt omhändertagande av vid reningen avskilt slam. Läs mer på www.nsva.se