Gå direkt till innehåll
Risk för missfärgat vatten i samband med VA-arbete i Grevie 1/7

Pressmeddelande -

Risk för missfärgat vatten i samband med VA-arbete i Grevie 1/7

I samband med att NSVA utför vattenledningsarbete finns det risk för missfärgat vatten i delar av Grevie. Arbetet pågår onsdag 1 juli cirka kl 8-16.

Berört område: Järnvägsgatan, Timmervägen, Industrivägen, Skolgatan, Märgelvägen, Solhemsvägen, Vårvägen samt närliggande adresser. 

- Vi uppmanar kunder på berörda adresser att undvika att tvätta och diska medan vårt arbete pågår. Vi ber om överseende med de besvär detta kan medföra, säger Anders Hjärpe, gruppchef Rörnät på NSVA.

Även efter avslutat arbete kan det förkomma missfärgningar. Medan VA-arbetet pågår, undvik att spola vatten om det är missfärgat. Efter avslutat arbete spola kallvatten tills eventuella missfärgningar försvinner.

Vid ytterligare frågor kontakta NSVA på tel 010-490 97 00. För löpande information om driftstörningar se www.nsva.se/driftinfo som NSVA uppdaterar dygnet runt.


Ämnen

Taggar

Regioner


OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.

Presskontakt

Anders Hjärpe

Anders Hjärpe

Gruppchef avdelning Rörnät NSVA Driftområde Norr 010-490 97 06

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg