Gå direkt till innehåll
Efter 12 år har Ulf Thysell, VD på NSVA, beslutat sig för att lämna sin post. Han finns kvar i sin roll tills en efterträdare är på plats.
Efter 12 år har Ulf Thysell, VD på NSVA, beslutat sig för att lämna sin post. Han finns kvar i sin roll tills en efterträdare är på plats.

Pressmeddelande -

Ulf Thysell lämnar stafettpinnen vidare som VD på NSVA

Efter 12 år som VD för NSVA har Ulf Thysell bestämt sig för att det är dags att lämna över jobbet till någon som kan ta resan vidare med ny energi och entusiasm.

- Mitt beslut har växt fram under hösten och jag kan inte peka på något enskilt som gjort att jag kommit fram till mitt beslut, men det känns rätt för mig. Jag är övertygad om att det också är nyttigt för NSVA med andra erfarenheter från en ny VD, säger Ulf Thysell.

Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny VD, med ambitionen att den ska vara på plats efter sommaren.

- Ulf är mycket uppskattad av styrelsen och vi är tacksamma för hans fina insatser för bolaget under många år. Vi ser positivt på att Ulf fortsätter i VD-rollen tills en efterträdare finns på plats, säger Jonas Jacobsson Gjörtler

För mer information
Jonas Jacobsson Gjörtler, Styrelseordförande NSVA: 070-568 55 69

Ulf Thysell, VD NSVA: 010-490 97 30

Ämnen

Regioner


OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen.
Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo

Kontakter

Jonas Jacobsson Gjörtler

Jonas Jacobsson Gjörtler

Styrelseordförande 0705-68 55 69

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg