Gå direkt till innehåll
Vattnet stängs av i området från Norra Storgatan upp mot Ängagården samt Gustavsborg, Ulrikedal, Aleborg och Tibbarp.
Vattnet stängs av i området från Norra Storgatan upp mot Ängagården samt Gustavsborg, Ulrikedal, Aleborg och Tibbarp.

Pressmeddelande -

Vattenavstängning berör delar av Bjuv

NSVA kommer att utföra ett ventilbyte natten mellan den 2-3 september. Berörda fastigheter ligger i området från Norra Storgatan upp mot Ängagården samt Gustavsborg, Ulrikedal, Aleborg och Tibbarp. Under tiden arbetet pågår stängs vattnet av.

Arbetet kommer att pågå mellan den 2 september kl 22:00 till den 3 september kl 04:00. Arbetet sker nattetid för att påverka kunderna i så liten utsträckning som möjligt.

– Vi uppmanar de boende att tappa upp vatten för eget behov innan arbetet påbörjas, säger Anders Olsson, arbetsledare på NSVA.

När vattnet kommer tillbaka efter att ha varit avstängt kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Detta är ofarligt. Spola kallvatten i alla kranar tills vattnet är klart igen. Om problemet med missfärgat vatten kvarstår vänligen kontakta NSVA på telefon 010-490 97 00.

Länk till karta: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1dUo2sRjGVKeGK7eayjPAaG-C915Mx9nv&usp=sharing

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo

Ämnen

Kategorier

Regioner


OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur VA-verksamheter från flera kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo

Kontakter

Anders Olsson

Anders Olsson

Arbetsledare Rörnät 010-490 98 19

Relaterat innehåll

Rent vatten. Ett jobb för livet.

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett interkommunalt bolag som bildades 2009. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om dagvatten i kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga. Genom att samverka kan vi förse invånarna med ett kostnadseffektivt och välfungerande vatten- och avloppssystem. Vi kan också vara garanten för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och för att på ett effektivt sätt utveckla den regionala VA-infrastrukturen. Läs mer om oss på www.nsva.se

NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp
Box 2022
250 02 Helsingborg