Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Annelöv, Kvärlöv, Saxtorp och östra delarna av Häljarp natten till 18 november

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2011 07:45 CET

Under natten till fredag 18 november kommer Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA) att koppla in vatten och avlopp till ett nyexploateringsområde i Häljarp i Landskrona kommun. Medan arbetet pågår kommer vattnet att vara avstängt i Annelöv, Kvärlöv, Saxtorp och östra delarna av Häljarp.

Arbetet beräknas pågå från torsdag kväll kl 20 till fredag morgon kl 06, vattnet släpps på så fort arbetet är klart. Boende i dessa orter uppmanas att tappa upp vatten för eget behov under denna tid.

Efter arbetet kan det förekomma luft och missfärgningar i dricksvattenledningarna. Detta är inte farligt men rekommendationen är att öppna alla kranar några minuter så att luft och missfärgning försvinner. För att minska mängden luft och missfärgning kommer ledningar vid arbetsområdet att spolas efter inkopplingen.

Mer information:
Lars Horrdin, VA-ingenjör NSVA, tel 010-490 97 64

Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) ansvarar för drift, underhåll och utveckling av VA-anläggningarna i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Verksamheten omfattar vattenproduktion och distribution, avledning av dagvatten, avledning och behandling av spillvatten, samt omhändertagande av vid reningen avskilt slam. Läs mer på www.nsva.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.