Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Hittarp och Domsten natten mellan måndag och tisdag kl 22-06

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2014 08:00 CEST

I samband med ledningsarbete måste NSVA tyvärr stänga av vattnet till kunder i Hittarp och Domsten från måndag 8 september kl 22 till tisdag 9 september kl 06.

Vattenavstängningen berör samtliga kunder i Hittarp och norrut mot Domsten, till och med Grå Läge.

NSVA uppmanar berörda kunder att tappa upp vatten för eget behov denna tid och ber om överseende med de problem detta eventuellt orsakar.

- Arbetet utförs nattetid för att påverka berörda kunder så lite som möjligt, säger Magnus Norin, arbetsledare på NSVA. Om det är någon som har speciella behov av vatten denna tid, vänligen kontakta oss på tel 010-490 97 00.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Det är helt ofarligt. Om detta händer spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildats ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se