Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Norrvidinge och delar av Teckomatorp inatt

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2015 12:15 CEST

I samband med VA-arbete måste NSVA tyvärr stänga av vattnet ca kl 23-02 inatt till kunder i Norrvidinge och samt en mindre del av Teckomatorp i Svalövs kommun.

Berörda är alla med kommunalt dricksvatten i Norrvidinge samt Blåklintsgatan, Prästkragegatan, Vallmogatan och Södra Solhemsgatan i Teckomatorp.

NSVA uppmanar kunder i området att tappa upp vatten för eget behov under natten och ber om överseende med de problem detta eventuellt orsakar.

Arbetet utförs nattetid för att påverka berörda kunder så lite som möjligt. Om det är någon som har speciella behov av vatten denna tid, vänligen kontakta oss på tel 010-490 97 00.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Det är helt ofarligt. Om detta händer spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

Mer information:

Rolf Olofsson, arbetsledare, Avdelning Rörnät NSVA, tel 010-490 98 44, e-post rolf.olofsson@nsva.se

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.