Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Påarp och Mörarp 15/3 kl 04-08

Pressmeddelande   •   Mar 12, 2014 08:30 CET

I samband med att NSVA utför vattenledningsarbete i Påarp lördag 15 mars kommer boende i och runt Påarp och Mörarp i Helsingborgs stad att vara utan vatten cirka kl 04-08. Under hela lördagen kan boende i dessa områden tidvis ha lägre vattentryck än normalt.

- Vi uppmanar boende i Påarp och Mörarp med omnejd att tappa upp vatten för eget behov denna tid och ber om överseende med de problem detta eventuellt orsakar, säger Lars Horrdin på NSVA.

Efter avslutat arbete kan det bli luft i ledningarna och missfärgat vatten. Detta är helt ofarligt. Vårt tips om detta händer är att spola kallvatten tills vattnet är klart igen.

Vid förfrågningar från boende hänvisar vi i första hand till 010-490 97 00.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildats ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se