Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Västra Nyvång torsdagen den 20 oktober

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2016 15:57 CEST

I samband med VA-arbete torsdagen den 20 oktober måste NSVA tyvärr stänga av vattnet till kunder i Västra Nyvång mellan klockan 08.00- 15.00. Berörda adresser är Brohagavägen, Carl Cervins väg, Flötsgatan, Hökaregatan, Kolmätaregatan, Kyrkstigen, Kölegårdsvägen, Lejdgatan och Stationsgatan.

– Vi måste byta fyra ventiler på en huvudvattenledning efter att ha upptäckt en läcka. Vi beklagar att informationen kommer sent, men det beror på att vi inte har upptäckt vattenläckan förrän nu, säger Birger Sandell, arbetsledare på avdelning Rörnät i Åstorp.

NSVA uppmanar berörda kunder att tappa upp vatten för eget behov. Vid speciella behov av vatten kan man kontakta NSVA på telefon 010- 490 97 00.

Tillfälligt vatten kommer att finnas utplacerat i hörnan mellan Hökaregatan och Carl Cervins väg från och med klockan 08.00 på torsdagsmorgonen.

Kontaktperson: Birger Sandell, arbetsledare avdelning Rörnät i Åstorp, tel. 010- 490 97 15.

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildades 2009 ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se

För aktuell driftinformation dygnet runt, se www.nsva.se/driftinfo.