Följ NSVA - Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp

Vattenavstängning i Hjälmshult och delar av Allerum 26/8

Pressmeddelande   •   Aug 23, 2013 09:00 CEST

I samband med VA-arbete kommer vattnet att stängas av i Hjälmshult och delar av Allerum i Helsingborgs stad på måndag 26 augusti mellan kl 9 och 16.

Vattenavstängningen berör boende och företag i Hjälmshult samt utkanten av Allerum mot Hjälmshult. NSVA uppmanar kunder i området att tappa upp vatten för eget behov innan vattenavstängningen.

För dem som behöver vatten under avstängningen finns detta att hämta vid Svennes Bil på Jonstorpsvägen 415 i Hjälmshult.

VA-arbetet är en del av det pågående arbetet med att förstärka vatten- och avloppskapaciteten i Allerum/Hjälmshult. 

OM NSVA

NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) är ett regionalt VA-bolag som bildats ur sex VA-verksamheter från lika många kommuner. Vi har gjort gemensam sak för att växa och bredda vår kompetens, och för att öka bredden i erbjudandet. Allt under gemensam flagg. NSVA ser till att det kommer rent vatten ur kranen hos cirka 230 000 invånare och företag i ägarkommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Svalöv och Åstorp. Via ett flera hundra mil långt avloppsledningsnät tar vi hand om dagvatten och spillvatten, renar det och ser till att vattnet är fritt från gifter och föroreningar när det släpps ut igen från reningsverken. Läs mer om oss på www.nsva.se